Tips

Incontinentie bij mannen en vrouwen

Verliest u ongewild urine? U bent niet de enige: meer dan 100.000 mensen in Belgiƫ hebben te maken met incontinentie. Er zijn verschillende oorzaken voor ongewenst urineverlies, bijvoorbeeld verslapte bekkenbodemspieren, overgewicht of een urineweginfectie.

Gelukkig zijn er genoeg oplossingen: wij bieden allerlei soorten incontinentiemateriaal van de betere merken aan. Van inlegkruisjes tot broekjes, van verbanden tot matrasbeschermers. Alle materialen zijn discreet, comfortabel en voelen altijd droog en fris.

Incontinentiemateriaal: verschillende absorptieniveaus

U kunt kiezen uit diverse maten en absorptieniveaus van verbanden en broekjes. Bij nadruppelen of enkele druppeltjes urineverlies is level 0 geschikt. Via Tomcare.be kun je de beste incontinentieproducten online vinden.

Verliest u meer urine, dan zijn verbanden met een hoger level of incontinentiebroekjes aan te raden. De producten van Tomcare zijn speciaal gevormd naar uw lichaam en voorkomen lekken en ongewenste geurtjes. Zo kunt u vol zelfvertrouwen weer de activiteiten ondernemen die u wilt.

Comments Off on Incontinentie bij mannen en vrouwen